ronaldon pelipaita Lionel Messi ei saanut kosketusta palloon tämän illan Clasicon viiden avausminuutin aikana. Mutta Barcelonan maestroa ei voi pitää pitkään hiljaa, ja hänen vaikutusvaltansa kasvoi ensimmäisen puoliajan edetessä. Messi, kuten usein case, oli kaiken valoisan keskipisteenä, jonka kävijät loivat 45 minuutin avausminuutin aikana Bernabeussa. Hän teki pari ylevää juoksua ja pakotti Casemiron poimimaan halvan keltaisen kortin 12. minuutilla loistavalla taidolla.

Viisinkertainen Ballon d'Or -voittaja sai myös huulen halkeaman törmättyään Marceloon. Ehkä se oli Marcelon kosto Messin nöyryyttämisestä joukkuetoverinsa ja maanmiehensä kanssa.Video: Messin taidot CasemiroMessi jätti Casemiron kieroutuneen veren ja sai hirveän taklauksen takaapäin. räjähtämisen jälkeen. Casemiro kaatoi Messin ja hänelle näytettiin keltaista korttia.Twitter reagoiNäin Twitter reagoi Messin taitoihin Casemirossa...Casemiro murtuu umpikujasta Kuitenkin Casemiro - kaikista ihmisistä -

mursi umpikujan ensimmäisen puoliajan puolivälissä.Sergio Ramos osui tolppaan ja Casemiro oli valmiina napauttamaan avauspotkua. Messi tasoittaa Messi ja jalkapallo pelipaita tasoitti sitten pisteet kauniilla tasoitusmaalilla.