ronaldo pelipaita lapsille Manchester Unitedin kerrotaan pelkäävän, että koripallo aiheuttaisi Pogbaatin lihasjännityksen riskin ja stressin vaikutuksen polviin ja nilkoihin, kuten The Sun kertoo. Puhuessaan Pogban poissaolosta viime viikolla Mourinho sanoi: "Emme koskaan kaipaa loukkaantuneita pelaajia. Se on meidän tapamme He ovat loukkaantuneita, emme ajattele heitä." Se on mahdollisuus muille, on hetki muille astua esiin ja saada mahdollisuus, joten mielestäni se on hyvä.

"Kun valittelemme koko ajan loukkaantumisista, näyttää siltä, ​​että emme luota muihin ihmisiin ja meidän on luotava." Sillä välin punaiset saivat positiivisia loukkaantumisuutisia tähtihyökkääjä Romelu Lukakusta, jolle tehtiin nilkkakuvaus yhdistämisen jälkeen. Belgian maajoukkueen kanssa. Belgian FA:n lausunnossa luki: "Romelu Lukakulle tehtiin magneettikuvaus, mutta murtumia tai rakenteellisia vaurioita ei ole diagnosoitu.

"Seuraavina päivinä hän seuraa henkilökohtaista jalkapallo pelipaidat lapsille harjoitusohjelmaa." On kuitenkin liian aikaista sanoa, että hän ei kelpaa Bosnian ja/tai Kyproksen peliin.