neymar pelipaita Tasapeli ei ole koskaan tuntunut suuremmalta tappiolta Arsenal-faneille. Tykkimiehet olisivat voineet saada viisi tai kuusi kymmenen miehen Atletico Madridia vastaan ​​Emiratesissa, mutta Antoine Griezmannin myönteinen isku iski heidät tasapeliin 1-1. Diego Simeonen joukkue vaikutti tyytyväiseltä 1-0-tappioon Pohjois-Lontoossa, mutta onnistui jollain tapaa nappaamaan tärkeän vierasmaalin hirvittävän Arsenal-puolustuksen jälkeen.

Alexandre Lacazetten toisen puoliajan avaus sai Emiratesin rokkaamaan, mutta Shkodran Mustafi ja Laurent Koscielny pitivät huolen siitä, että espanjalaiset ovat ylivoimaisia ​​suosikkeja päästäkseen Lyonin finaaliin. No, osa syyllisyydestä pantiin heidän oveen, mutta Jotkut Arsenal-fanit olivat vihaisia ​​toisen pelaajan toimista kokoonpanossa. Lupaavan esityksen jälkeen Danny Welbeck kirjoitti nimensä takaisin kannattajien huonoihin kirjoihin säälittävällä sukellus sekuntia ennen Griezmannin maalia. Voit katsoa materiaalia alta (ohita). 2:55 asti, jos video ei lataudu kunnolla).VIDEOEi sitä, mitä haluat nähdä niin ratkaisevassa pelin vaiheessa.Huolimatta Mustafin ja Koscielnyn ilmeisistä virheistä ja Nacho Monreali

n ollessa poissa, Welbeckin panosta ei voida pitää aliarvioitu.Ja Arsenal-fanit Twitterissä olivat varmasti raivoissaan englantilaisesta.ARSENALIN FANS REACTIT vain tiivistää joidenkin Arsenal-pelaajien malttisuuden puutteen, kun joukkue sitä eniten tarvitsee. Pelin jälkeen englantilainen ja Lacazette puhuivat leirillä vielä jäljellä olevasta halusta tehdä näennäisesti mahdotonta ja tehdä kaksi maalia jalkapallo peliasut Wandassa. Welbeck sanoi: "On pettymys päästää heti loppua kohti. Meidän on oltava positiivisia ensi viikolla. Se antaa meille positiivisuutta, kun tiedämme, että voimme luoda mahdollisuuksia."