messi pelipaita lapselle Manchester United on virallisesti alkanut tavoittaa Real Madridin Alvaro Morata, kun 52,4 miljoonan punnan tarjous hylättiin tiistai-iltana. Näin sanoo Sky Sports, joka väittää Zinedine Zidanen haluavan lähemmäs 78 miljoonaa puntaa mistä tahansa sopimuksesta. Jose Mourinho odotetaan tekevän parannetun tarjouksen espanjalaiselle maajoukkueen pelaajalle, joka on jo jäänyt paitsi kahdesta päätavoitteestaan.

Vaikka Antoine Griezmannin on vahvistettu jäävän Atletico Madridiin, joka on kielletty tekemästä sopimusta kenenkään kanssa tänä kesänä, näyttää todennäköiseltä, että Romelu Lukaku liittyy takaisin Chelseaan. Kuten tiedämme, Mourinholla on näppärä pyramidirakenne varmistaakseen, että hän allekirjoittaa ainakin yhden hyökkääjät, joista hän on kiinnostunut, mutta vaihtoehdot alkavat pian loppua. On hyvä mahdollisuus, että United hinnoitellaan pois Moratan siirrosta. Morata on arvostettu Madridissa korkealle ja jolla on ollut tärkeä rooli heidän La Ligassa ja Mestarien liigassa. Siitä huolimatta Marcus Rashford pitää tervetulleena ajatusta Unitedin hankkimisesta Moratan - tai minkä tahansa muun hyökkääjän - heidän tuomasta lisäkilpailusta huolimatta."Isossa seurassa aiot houkutella suuria pelaajia, ja sitä me haluamme", Rashford sanoi toimittajille. ollessaan kansainvälisessä palveluksessa Englannin kanssa.

"Jokainen, joka voi tulla paikalle ja auttaa lasten jalkapallopaidat seuraa voittamaan palkintoja, mikä on perimmäinen tavoite, he ovat pelaajia, jotka haluamme tuoda mukaan. Hyvä kilpailu on tärkeää, jos haluat