messi paita Manchester United olisi ollut tyytyväinen aloitukseensa Chelseaa vastaan ​​Stamford Bridgessä FA Cupin puolivälierissä. Huolimatta siitä, että siellä ei ollut Zlatan Ibrahimovicia (kielto), Anthony Martialia (loukkaantunut) ja Wayne Rooneyta (loukkaantunut),

Red Devils aloitti kirkkaasti Marcuksen kanssa. Rashford johtaa linjaa.Mutta ottelu muuttui, kun Ander Herrera sai toisen keltaisen kortin vain 35 minuutin pelin jälkeen Eden Hazardin rikkeestä. Pelaaminen 10 miehen kanssa Englannin parasta joukkuetta vastaan ​​oli aina vaikeaa, ja niin se oli osoittautui N'Golo Kanten maaliksi, ja Chelsea voitti 1-0. Kanten isku viimeisteli hänen suorituksensa, kun keskikenttäpelaaja tuotti sensaatiomaisen Ottelun miehen -näytöksen. Mutta olisiko hän pystynyt siihen Herreran ollessa vielä kentällä?Kante on ansainnut paljon kiitosta tällä kaudella ja on tällä hetkellä suosikki voittaa PFA:n Vuoden pelaaja kauden lopussa. Tilastojen mukaan Herrera näyttää kuitenkin olevan yhtä - ellei tehokkaampi - Unitedille. Squawkan toimittamien tilastojen mukaan Herrera on kärjessä sieppausten, voitettujen kaksintaistelujen prosenttiosuuden, torjuntatoimien, onnistuneiden syötteiden, avainten syöttien ja luotujen mahdollisuuksien suhteen.

Tilastot eivät tietenkään aina tarkoita sitä, mitä kentällä tapahtuu, mutta yksi United-fani oli niin vakuuttunut näistä luvuista, että hän teki suuren ennusteen ennen Chelsea-ottelua. Twitter-tili, The United Stand - jolla on lähes 70 000 seuraajaa - twiittasi "En malta odottaa Herreraa v Kantea maanantaina. Kilpailijat ja media pitävät Kantea paljon parempana. He ovat shokissa. Vain muistutus siitä, että Herrera erotettiin ensimmäisellä puoliajalla ja Kante oli kentän paras pelaaja ja teki ainoan maalin. Hups. jalkapallo pelipaidat omalla nimellä Ei ole yllättävää, että tili poisti heidän ennustuksensa myöhemmin, mutta ei ennen muutama ihminen otti kuvakaappauksen.