liverpool pelipaita Paris Saint-Germain rikkoi maailmanennätyksen tuomalla Neymarin Ligue 1 -sarjaan tänä kesänä, mutta kaikkien katseet olivat perjantai-iltana Kylian Mbappessa. Hyökkääjä teki debyyttinsä Metziä vastaan ​​hänen Deadline Day -siirtonsa jälkeen Monacosta. Koska 18-v. vanha maksoi lopulta PSG:n qatarilaisille omistajille 166 miljoonaa puntaa, ja häneltä odotetaan suuria asioita alusta alkaen.

Onneksi hänen ensimmäinen esiintymisensä uudessa seurassaan ei tuottanut pettymystä. Ranskan maajoukkueen ensimmäinen huomionarvoinen toiminta oli kauniin ristin antaminen kengän ulkopinnalla Edinson Cavaniin, vain 30-vuotiaan päätän sen tangon yli. Hän olisi voinut tehdä oman maalinsa, kun hän jätti pallon uruguaylaiselle, joka teki tuolloin 1-0. Metz osui takaisin, mutta Mbappe teki pian maalin, joka palautti vieraiden johdon vaikuttavalla iskulla. oli tapaus tehty työstä, kun Unai Emeryn miehet sinetöivät 5-1-voiton noustakseen taulukon kärkeen. Kuitenkin iltana, jolloin Mbappe ei voinut tehdä väärin, hän oli osallisena yhdessä kiistanalaisen hetken kanssa.Mbappe käytti tästä kaiken irti Entinen Tot

tenham vasen puolustaja Benoit Assou-Ekotto näki punaisen haasteen teini-ikäiselle, kun toistot osoittivat, että kamerunilainen ei tehnyt juurikaan väärin. Katsokaa: Tuomari iski Twitterissä, ja on reilua sanoa, että Mbappe ei auttanut on väliä heittämällä muutama rulla maahan hyvässä mittakaavassa.Se varmasti näyttää siltä, ​​että hän sai pallon, vaikka hän haastaisi takaapäin. Assou-Ekotton näkemisessä samalla kentällä PSG:n superrikkaiden eliittien kanssa on jotain runollista. Tämä on mies, joka kertoi Guardianille vuonna 2010, ettei hän edes pitänyt jalkapallosta ja pelasi vain rahasta. Tässä tapauksessa sinun on säälittävä puolustajaa, vaikka hän uskaltaisi kohdata mahtavan Mbappen. Mitä pidit punaisesta kortista? Kerro pelipaita omalla nimellä lapselle mielipiteesi kommenteissa.