barcelona pelipaita mukava pallolla, hän osaa komentaa puolustusta… hänellä on kaikki."John Terryllä oli tämä läsnäolo Chelsean puolustuksessa pitkään ja on vaikea löytää sellaisia ​​pelaajia, mutta Van Dijk on jotain hänestä.

"Ei vain Chelsea halua häntä, vaan kaikki Valioliigan huippuseurat. Hänellä on tyyliä ja laatua, fyysinen läsnäolo, hän on huippupelaaja." Aiemmin tänään Southamptonin puheenjohtaja Ralph Krueger toisti seuran halunsa säilyttää 70 miljoonan punnan arvoinen keskuspuolustaja, vaikka Van Dijk halusi lähteä. Vaikka se on edelleen silmiä sulava hahmo, Lampard uskoo, että hänen entisen seuransa ei pitäisi tässä tapauksessa lannistaa hintalappua.

Hän lisäsi: "Usein maaleja tekevä hyökkääjä ja hallitseva keskuspuoli ovat joukkueen kaksi suurta asemaa, ja niitä on vaikea saada. Se tarkoittaa, että sinun on maksettava niistä enemmän, koska niitä ei ole helppo löytää. ”Hän toimisi missä tahansa Valioliigan joukkueessa. Rahat, joista hänelle puhutaan, voivat olla korkeat, mutta meidän on hyväksyttävä, että peli on mennyt tähän suuntaan ja luvut, joista nyt puhutaan, ovat hulluja. ”Se mikä näytti hullulta luvuilta viime kesänä, älä näytä Jalkapallo paidat lapsille omalla nimellä hullulta nyt ja minä vain En tiedä kuinka kauan Valioliiga voi jatkua näin, mutta sinun on maksettava nämä hinnat saadaksesi pelaajia juuri nyt.