barcelona paita onaldo aikoo epätoivoisesti vaientaa arvostelijansa, kun Madrid isännöi Katalonian liigan johtajia lauantaina. Mitä Zidane sanoi vuonna 2009Vain viikkoja sen jälkeen, kun Ronaldo liittyi Manchester Unitedin "Los Blancosin" 80 miljoonan punnan siirtoon, Zidanea pyydettiin nimeämään paras jalkapalloilija. Messi ja Ronaldo olivat jo aloittaneet hallitsevansa aikakautensa, mutta Zizou, joka oli silloin Real Madridin presidentin Florentino Perezin neuvonantaja, ei ollut vielä vakuuttunut kumpikaan heistä."Maailmassa on erittäin hyviä jalkapalloilijoita, kuten Cristiano Ronaldo tai [ Lionel] Messi, mutta paras minulle on Ribery", Zidane kertoi ESPN:lle vuonna 2009.

"Enkä sano sitä siksi, että hän on ranskalainen, vaan siksi, että hän on erittäin hyvä."Nykyään Zidane taistelee Ronaldon kulmaa vastaan. Ribery pelaa edelleen Bayern Münchenissä, mutta hän ei koskaan onnistunut poimimaan Ballon d' -palloa. Tai palkitse itsensä ja sijoittui kolmanneksi vuonna 2013 Ronaldon ja Messin jälkeen.

34-vuotias laitahyökkääjä on saavuttanut Jalkapallo paidat lapsille omalla painatuksella uskomattoman menestyksen 10-vuotisen Münchenin oleskelunsa aikana, mutta hän ei ole onnistunut murtamaan Messi-Ronaldon duopolia.