arsenal pelipaita haastattelussa. Keanessa Atlantin toisella puolella ranskalainen luultavasti tunsi olonsa riittävän turvalliseksi ponnahtaakseen. Häntä pyydettiin nimeämään suosikkihetkensä Unitedia vastaan. legenda, Vieira vastasi: "Asia on, että Roy Keane [ojentaa kätensä] ja siellä olin minä [pitää toista kättään korkeammalle]."

Oho. Kaksi Copa 90 -juontajaa ilmeisesti rakasti tätä entisen Gunners-tähden vastausta. "Hän näki aina paitani takaosan", Vieira lisäsi. "Hänellä oli aina numero neljä paita mielessään."

"Olen aina rakastanut pelata tätä kaveria vastaan, koska uskon, että meillä oli sama intohimo peliin ja mielestäni hän oli fantastinen johtaja Unitedille." Joka kerta kun pelasin häntä vastaan, se oli vaikeaa, tiesin sen olevan vaikeaa. .”Hän on voittaja, ja odotin aina innolla pääseväni pelaamaan häntä vastaan, koska haluat aina pelata parhaita vastaan, ja siihen aikaan hän oli yksi parhaista. Kunnes saavuin."

Video: Vieira tuhoaa KeanenKatso Vieira jalkapallopaita omalla nimellä tuhoaa Keanen hyppäämällä kello 3.30… Emme malta odottaa Keanen reaktiota.