juventus fanituotteet Taitava Liverpoolin keskikenttäpelaaja Adam Lallana palasi loukkaantumisestaan ​​sunnuntaina 4-0-voiton jälkeen Brightonista. Huolimatta osallistumisesta vuoden 2014 MM-kisoihin ja EM-kisoihin, 30-vuotias entinen Southamptonin tähti ei päässyt Gareth Southgaten 23-joukkueeseen. Keskiviikko Lallana on yksi tunnetuista pelaajista, jotka jäävät paitsi, ja hän sijoittui viiden miehen valmiusluetteloon, johon kuuluvat myös Tom Heaton, Jake Livermore, James Tarkowski ja Lewis Cook.

Ruben Loftus-Cheek ja Fabian Delph valittiin Liverpoolin keskikenttäpelaajalle, joka on kamppaillut loukkaantumisongelmien kanssa tällä kaudella. Myös Wilshere ja Jonjo Shelvey. Alex Oxlade-Chamberlain jätettiin joukkueesta pois, kun hän loukkasi nivelsidevammansa Mestarien liigan välierävoitossa Romanista. Henderson ja Trent Alexander -Arnold olivat molemmat mukana. jakoi neuvoja 19-vuotiaalle Liverpoolin puolustajalle. "Onnittelut kaikille tänään Englannin MM-joukkueeseen valituille", kirjoitti Lallana. "Ilmeisesti erityisen iloinen Hendosta ja Trentistä ... kahdesta pojasta, jotka todistavat, että maanläheinen kentällä ei estä sinua olemasta tähti. Ja Trent ... ota johto ohituksesta ja vedä paita laa. "

Southgatella oli rohkaiseva viesti viidelle valmiustilassa olevalle pelaajalle. kaksi valmistautumispeliämme ilman ongelmia. "Kaikki valmiustilassa olevat kaverit ovat olleet todella ammattimaisia ​​lähestymistapansa tähän." He ymmärtävät, että mahdollisuus on vielä lasten pelipaidat jalkapallo olemassa, ja olemme keskustelleet heidän kanssaan paljon ajanjaksosta tilanne."