chelsea pelipaita Sergio Ramos ei peittäytynyt kunniassa Real Madridin viimeisen La Liga -mestaruuskilpailun aikana, vaikka vuosittainen matka Baskimaalle ei ole koskaan helppo haaste, mutta Los Blancos halusi jälleen tylsän 0-0 tasapeli Athletic Bilbaon kanssa, ja kapteenin toimet tiivistivät asiat. Ramos pakattiin pakotettuaan toisen keltaisen kortin 86. minuutilla Aritz Adurizin kyynärpäästä.

Se antoi myös 31-vuotiaalle melko ei-toivotun ennätyksen La Liga -historian eniten punaisista korteista, ja hänen lukunsa oli 19, kun hän kavalloi Pablo Alfaron ja Xavi Aguadon. toteamalla: "Ramos ei ole onnellinen, koska hän luulee, ettei hän tehnyt sopimusta, että se ei ollut keltainen." Sanotaan kuitenkin, että espanjalaisen armahdus näyttää epätodennäköiseltä ja Real joutuu etsimään turvapaikkaa, koska Barcelona myös pudotti pisteitä Celta Vigoa vastaan. Ero on kuitenkin haukottava kahdeksan pistettä. hieman liian kaukana ja usein virheet syrjään, yksi hänen toimistaan ​​kentän toisessa päässä yritti todistaa sen.

Ramos oli murtanut nenänsä Madridin derbin aikana kaksi viikkoa sitten ja joutunut käyttämään suojamaskia San Mamés -stadionilla. Real Madridin fanit olivat Lasten Jalkapallopaidat kuitenkin hämmästyneitä, kun Ramos ryhtyi riisumaan naamionsa yrittäessään murtaa umpikujan nurkasta. 31-