real madrid pelipaita Tammikuussa klubilla oli mahdollisuus aktivoida lauseke, joka pidentää hänen sopimustaan ​​12 kuukaudella, mutta he eivät tehneet sitä. Old Traffordin lähde sanoi sunnuntaina: FELLAINI -ONGELMA ”Hänellä on jo hyvät rahat, mutta hänellä on arvonsa. He ovat vaikeassa paikassa hänen kanssaan ilman sopimusta ensi kesänä.

"Klubi käytti jo tammikuussa 12 kuukauden mahdollisuuttaan jatkaa sopimustaan, joten se osoittautuu vaikeaksi." Hän haluaa pysyä kaikin tavoin, mutta on nähnyt klubin antavan suuria rahaa viime kausina uusille tulokkaille. "Nyt , United kohtaa ehdotuksen nostaa nykyistä 130 000 punnan viikottaista palkkaansa merkittävästi pitääkseen hänet lyhyen ajan.

Fellaini voi neuvotella vapaasti eurooppalaisten osapuolten kanssa tammikuussa, ja hän voi jopa allekirjoittaa esisopimuksen englantilaisten klubien kanssa, jalkapallo paidat jos hän päättää. haluatko kirjoittaa GiveMeSportille? Aloita tänään rekisteröitymällä ja lähettämällä artikkeli TÄSTÄ: http://gms.to/writeforgms