psg pelipaita Pelaajat pysyisivät uratilassa, jos he vain haluaisivat pelata otteluita. Siksi on niin tärkeää, että EA tekee Alexin tarinasta kiehtovan tarinan, joka jatkuu läpi kauden. Se saa jännittävän alun, ja tähti tähtää siirtymään hänen Premier League -seuransa, Philippe Coutinho -tyyliin.

Jatko -osaan kannattaa ehdottomasti jäädä - voit jopa pelata joitain pelejä eri hahmoina, joista yksi on uusi johdanto - mutta on vaikea olla tuntematta, että EA pidättelee edelleen. mutta melko ärsyttävää, näissä tapahtumissa ei tapahdu mitään jännittävää.

EA pelaa turvallisesti kuvitteellisen tarinatilansa kanssa, ja voi vain toivoa, että he lisäävät sitä FIFA 19: ssä. Kun klubi on valmis myymään sinulle pelaajansa, aloitat animoidun keskustelun myyjäseuran valmentajan kanssa. Keskustelet siirtomaksusta ja, jos se hyväksytään, viimeistelet palkat ja bonukset pelaajan edustajan kanssa. Journey ja Career Mode saavat molemmat peliaikaa, kun taas fanipaidat jalkapallo Ultimate Team on edelleen yhtä koukuttava. viime vuosina siellä, sen otsikko paras jalkapallo peli ympärillä edelleen tiukasti tahdissa.