messin pelipaita Jalkapallomaailma oli järkyttynyt tällä viikolla sen jälkeen, kun oli kerrottu, että hallitseva vuoden maailmanpelaaja Cristiano Ronaldo halusi jättää Real Madridin. 32-vuotias ampui Realin voittoon Mestarien liigan finaalissa aiemmin tässä kuussa, mutta uskotaan, että hän on ollut jätti "järkyttynyt" sen jälkeen, kun häntä syytettiin veropetoksista, eikä halua enää olla Espanjassa. Muutettuaan Bernabeuun 80 miljoonalla punnalla Manchester Unitedista Ronaldo on tehnyt uskomattomasti 406 maalia vain 394 ottelussa ja voittanut useita pokaaleja ja kirjaudu NYTHaluatko kirjoittaa GiveMeSportille? Rekisteröidy nyt ja lähetä 250 sanan testiartikkeli: http://gms.to/haveyoursay4

Viimeisimmät uutiset saivat meidät katsomaan kahdeksaa muuta pelaajaa, jotka Madrid allekirjoitti Cristianon kanssa kesällä 2009 ja mihin he ovat päätyneet - tässä he ovat. mutta Madridissa syntynyt maalivahti teki seurassa vain seitsemän ottelua ennen kuin lähti vuonna 2013. 30-vuotias vietti kauden Cagliarissa ennen siirtymistään Real Betisiin, jossa hän on pelannut 129 liigaottelua ja vakiinnuttanut asemansa ensimmäisenä. tikkuja.

Alvaro Arbeloa palasi Madridiin Liverpoolista vuonna 2009 ja keräsi 233 ottelua seitsemän vuoden ajan seurassa. Samana kesänä Madrid toi Xabi Alonson lasten jalkapallo paidat Liverpoolista 30 miljoonalla punnalla, ja keskikenttäpelaaja nautti viisi menestyksekästä kautta Espanjassa.