ronaldo paita Merseysidellä on jatkuvasti kasvava tunne, että Liverpool on vain pari lisäsopimusta kaukana vakavasta mestaruushaasteesta ensi kaudella.Klubi on aloittanut liiketoimintansa aikaisin, ja Fabinho ja Naby Keita tulivat virallisesti Redsin pelaajiksi 1. heinäkuuta. , Jurgen Klopp on myös kokenut siirtomarkkinoiden turhautumisen, kun Nabil Fekirin kauppa on pysähtynyt.

Lyonin presidentin Jean-Michel Aulasin kanssa on osoittautunut äärimmäisen vaikeaksi neuvotella, mutta epäilty on myös hyökkäävän keskikenttäpelaajan kykyä polviongelman vuoksi. Anfield on kuitenkin edelleen houkutteleva kohde ja muita vaihtoehtoja. ehdotukset tarjotaan Borusisia Dortmundille. "Päätin lähteä Bayernista ja Jurgen Klopp oli kiinnostunut saamaan minut Liverpooliin. Ja olin myös kiinnostunut työskentelemään hänen kanssaan uudelleen", hän sanoi. . "Se on edelleen olemassa. Hän on maailmanluokan valmentaja, ja siksi se on aina vaihtoehto. Päätin liittyä Borussia Dortmundiin, mutta se ei ollut päätös Liverpoolia tai Jurgen Kloppia vastaan. Mutta päinvastoin. "

Joillekin Gotze on klassinen tapaus saavuttaa huippunsa liian aikaisin. Loppujen lopuksi, kun olet tehnyt voittajan maailmancupin finaalissa, se ei tule koskaan olemaan jalkapallo pelipaita paljon parempi. Asiat eivät onnistuneet Bayernissa, ja hän on kamppaillut saavuttamaan