ronaldo juventus pelipaita lapsille Talossa ei ollut kuivia silmiä, kun Gianluigi Buffon jätti hyvästit Juventukselle 17 vuoden jälkeen. Torstaina veteraani maalivahti vahvisti lähtevänsä kauden lopussa, vaikka mielenkiintoista on, että hän ei ole vielä virallisesti katkaissut puhelinta Laajojen raporttien mukaan 40-vuotiaan seuraava siirto saattaa viedä hänet Pariisin Saint-Germainiin tai jopa Liverpooliin, joten kesästä tulee varmasti mielenkiintoinen.

"Lauantai on viimeinen otteluni Juventuksen kanssa, ja uskon, että on kauneinta päättää hämmästyttävä seikkailu tällä tavalla", hän kertoi tiedotusvälineille. "Mitä teen seuraavaksi?" Toistaiseksi tiedän vain, että pelaan lauantaina. Vielä muutama päivä sitten olin varma, että lopetan pelaamisen. Mielenkiintoisia ehdotuksia on nyt saapunut. ”Tietenkin MM-voittajalta evättiin loistava lähetys Mestarien liigassa Michael Oliverin suostumuksella, mutta hänen viimeinen kotikautensa Vanhan rouvan kanssa ei olisi voinut mennä paremmin kuin he olivat jälleen kerran mestariksi. Kauden viimeinen päivä Hellas Veronaa vastaan ​​Buffonilla oli tilaisuus nostaa yhdeksäs Serie A -mestaruutensa ja Bianconerin laulufanit jättää hyvästit ikoniselle tulpalle. Tämän hetken helpottamiseksi Max Allegri otti hänet pois 63. minuutilla. Se kertoo, kuinka paljon

Buffon merkitsee kaikille Torinossa ja että hän näkee hänet toisessa paidassa ensi kaudella, vaatii totuttelua. Italian mestareiden on myös harkittava vakavasti, kuka hänen tilalleen tulee. vuotta, hän muistutti maailmanluokan lahjakkuudestaan ​​ensimmäisellä puoliskolla ja vei vaikuttavan torjunnan, jotta Mohamed Fares pysyisi poissa. pelipaidat jalkapallo kätellä satoja Juve -faneja yksitellen, kaikki on päättynyt niin paljon luokkaa kuin odotit. Kerro mielipiteesi kommenteissa.